Formació page title

FORMACIÓ

CURS DE DIRECCIÓ I PEDAGOGIA DEL CANT CORAL INFANTIL: És un curs multi-nivell que s’ofereix anualment, obert tant a persones que vulguin iniciar-se en la direcció com a persones amb experiència en el treball amb cors infantils. Al llarg de 4 caps de setmana entre gener i març, es treballen elements com la didàctica de les cançons, pedagogia i dinàmica d’assaig, recursos de tècnica vocal, tècnica del gest de direcció, etc. fent èmfasi en les particularitats de cada etapa educativa segons l’edat dels infants.

CURS D’ESTIU DE DIRECCIÓ CORAL: Curs intensiu adreçat a persones amb experiència en la direcció coral. Es realitza anualment en col·laboració amb la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) durant 4 dies del mes de juliol. www.cursdedirecciocoral.cat

TALLERS MONOGRÀFICS: Regularment es programen tallers curts, de temàtica monogràfica, que incideixen en aspectes diversos del cant coral infantil.

JORNADES DE TREBALL: A l’octubre i al gener/febrer es realitzen jornades de treball exclusives per als directors i directores implicats en les corals membres. Les Jornades de Treball es componen de sessions de formació gratuïta per a tots els assistents. També són ocasions en les quals s’aprofita la congregació de la majoria dels directors i directores de les corals membres per a presentar projectes musicals propers o fer reunions dels equips de treball.

Per estar al dia i rebre informació de totes les formacions que ofereix el SCIC, podeu inscriure-us aquí o enviar un correu a formacio@scic.cat