VEUS a L’Auditori de Barcelona

El diumenge 11 de juny, a les 12h, tot el talent i força escènica del cor VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió es desplegaran sobre l’escenari de la sala simfònica de L’Auditori de Barcelona. Una oportunitat única per gaudir d’un dels millors cors infantils d’Europa.

El concert, organitzat pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, vol ser un reconeixement a la trajectòria d’aquest cor infantil de Granollers que ara fa deu anys, el 2013, aixecava la Silver Rose Bowl com a millor cor europeu, i que continua sent un dels cors infantils més sol·licitats per auditoris i festivals d’arreu. Han actuat a França, Suïssa, Hongria, Luxemburg, Bulgària, la Xina o Taiwan, i participen regularment en les temporades del Gran Teatre del Liceu i dels principals auditoris del país, a més a més d’acumular nombrosos guardons nacionals i internacionals.

  • VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió (Josep Vila Jover, direcció)
  • Diumenge 11 de juny de 2023 a les 12h
  • Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona

Formació “Els secrets de VEUS”

Complementant el concert de VEUS a L’Auditori de Barcelona, aquesta proposta formativa del SCIC ens permetrà entrar a l’assaig d’un dels millors cors infantils d’Europa per descobrir-ne els secrets.

La sessió de formació tindrà format d’assaig obert, durant el qual podrem veure treballar a Josep Vila Jover amb el cor VEUS, conèixer els detalls i característiques de la seva dinàmica de treball, i fer-los preguntes.

La inscripció a la formació, a més a més, inclou l’entrada al concert i la possibilitat d’accedir a la prova de so, que se celebrarà a la Sala 1 de L’Auditori el mateix diumenge 11 de juny a les 10h.

  • Els secrets de VEUS (amb VEUS i Josep Vila Jover)
  • Diumenge 11 de juny de 15 a 16.30h
  • Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona)