12è Curs de Direcció i 2n curs per a Pianistes acompanyants

Inscripcions obertes a aquestes dues propostes de formació!

12è CURS DE DIRECCIÓ I PEDAGOGIA DEL CANT CORAL INFANTIL

Per a directors de cor, mestres de música, professors de cant coral i altres persones que vulguin formar-se a l’entorn del cant coral infantil.

El curs està estructurat en diversos grups i itineraris per a tots els interessos i nivells amb la intenció que pugui ser tant una formació inicial o contacte puntual amb el món del cant coral infantil com una formació continuada per a persones experimentades.

Aquesta serà la dotzena edició d’aquest curs que pretén aportar una formació 360º al voltant de la figura del director o responsable d’un grup de cant coral infantil, amb una programació amb itineraris perquè us pugueu especialitzar en la franja d’edat que més us interessi. Repertori, recursos per a l’assaig, didàctica, tècnica vocal i escalfaments, pràctiques amb cor pilot… Tot, enfocat a la franja d’edat que hagueu escollit.

A més, es treballarà la tècnica de gest pròpia de la direcció, que és bàsica com a eina per conduir un grup coral. Tant si no heu dirigit mai com si teniu anys d’experiència, us oferim un treball de tècnica adeqüat al vostre nivell.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

2n CURS PER A PIANISTES ACOMPANYANTS DE COR

Formació per a pianistes i directors i directores amb coneixements de piano que vulguin adquirir recursos per a l’assaig amb cor.

Dirigit pel Paul Perera, aquest curs vol omplir un buit de formació que hi ha en l’àmbit pianístic i aportar recursos per formar-se en aquesta sortida laboral pels pianistes que pot ser l’acompanyament de cors així com donar eines als directors que no disposin de pianista a l’assaig.

Es treballarà amb repertori de cor infantil i/o veus blanques, però els continguts són vàlids per a qualsevol pianista que vulgui formar-se en acompanyament de cors.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Formacions organitzades pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya

Inscripcions via Music.cat – agenda de formació musical