CURS 2018/19

Trobades

La 52a Trobada del SCIC ha consistit en quatre concerts: un a l’Auditori de Girona, un a l’Auditori Enric Granados de Lleida i dos a l’Auditori de Barcelona. Tots els grups de mitjans i grans que ho han desitjat, han participat en aquests concerts interpretant la cantata La Màquina del Temps, d’Arnau Tordera I i Antoni Font Mir.

Juguem Cantant

Celebració del 46è Juguem Cantant. S’han fet sis concerts:

 

  • Terres de Ponent: 27 d’abril a Ponts
  • Tarragonès: 5 de maig a Tarragona
  • Barcelonès: 5 de maig a Barcelona
  • Maresme-Vallès Oriental i Eix Llobregat-Vallès Occidental: 25 de maig a Vilassar de Dalt
  • Penedès-Anoia: 25 de maig a Vilanova
  • Gironès-Osona: 26 de maig a Girona

La Marató

Aquest curs el SCIC ha portat a terme una col·laboració amb La Marató de TV3. A proposta de la direcció de La Marató, el SCIC ha estat l’encarregat d’executar un dels grans projectes d’exteriors de La Marató d’enguany: la interpretació de la cançó Imagine des de sis punts diferents de Catalunya creant la il·lusió d’un directe simultani de més de 500 cantaires. Hi van participar diversos grups de grans de les corals del SCIC.

Les ubicacions han estat el Museu Dalí de Figueres, el Teatre Fortuny de Reus, l’Auditori de Vilafranca, el claustre del Monestir de Sant Cugat, el Paranimf de la Universitat de Cervera i el plató de La Marató de TV3. L’arranjament de la cançó Imagine s’ha encarregat a l’Adrià Barbosa.

Activitats internacionals

Del 5 al 8 de setembre del 2018, cinc corals de la demarcació del Barcelonès han viatjat a Bèlgica com a tornada de l’intercanvi del SCIC amb la Federació Flamenca VLAAMSE FEDERATIE VAN JONGE KOREN.

El concert que han ofert a la ciutat de Ghent com a Cor del SCIC s’ha repetit el 14 d’octubre al Casino de l’Aliança del Poblenou dins el programa de l’ICUB “Cultura Popular als Ateneus”.