Caramelles a Cervera

Cervera ha gaudit avui, diumenge de Pasqua, d’una nova edició de les seves tradicionals Caramelles, els arrelats cants corals que celebren l’arribada de la primavera.

La jornada s’ha iniciat a les 10 del matí amb l’esmorzar dels cantaires a la plaça Santa Anna, al que ha seguit el tradicional recorregut junt amb la carreta engalanada pels carrers més cèntrics de la ciutat, tot finalitzant al migdia a la plaça Major, amb el cant de tot el repertori de cançons i el sorteig popular de mones i altres regals.

Des de la Coral Infantil Nova Cervera, com a entitat organitzadora de les Caramelles de Cervera 2016, voldríem fer-vos saber a través d’aquestes ratlles el nostre agraïment a totes les persones, establiments comercials i entitats que ens han donat suport de nou.

Els agraïments han de començar pels cantaires… El cant és l’essència de les Caramelles! A tots els cantaires de la Coral Infantil, així com a les mares, pares, familiars i amics dels mateixos que heu vingut a assajar-les i cantar-les, i evidentment als membres i amics de les altres corals de l’Agrupació Coral de Cervera que també ens hi heu acompanyat.

També volem destacar de forma molt especial la magnífica actuació dels Grallers dels Diables de Cervera Carranquers, que ens han acompanyat al llarg de tot el recorregut.

Infinites gràcies per la vostra col·laboració!

Per altra part, també hem de donar les gràcies als amics i amigues de la Coral Infantil que ens heu ajudat amb l’acompanyament d’algun instrument per acabar d’arrodonir les cançons, i també als que d’una forma especial ens heu ajudat en el muntatge de la carreta, en el disseny del cartell i impressió del llibret de cançons, en l’enlairament de les ballestes, en la tasca de portar les guardioles i posar enganxines, els que heu fet fotografies…

Agraïment apart mereixen els nostres patrocinadors. En primer lloc, les pastisseries de la ciutat, per obsequiar-nos amb les seves magnífiques mones de Pasqua per tal que puguem sortejar-les; i també als establiments comercials que de nou han col·laborat amb els seus regals, i que enguany han estat BonÀrea de Cervera, el Supermercat Albareda, el Supermercat Caprabo, el Supermercat Esclat i la Ferreteria Cervera.

Els números i colors de les tires de les mones premiades han estat:

 Pastisseria Agustí: 8375 taronja

 Pastisseria Colom: 3202 blau

 Pastisseria Puig: 1930 verd

 Pastisseria Sangrà: 0295 rosa

Ja per acabar, i tot esperant no haver-nos deixat a ningú, ens queda fer esment al suport i la col·laboració rebuts per part de la Paeria de Cervera i la Parròquia de Santa Maria, així com dels mitjans de comunicació i del públic present, que any rere any es manté fidel a aquesta cita musical tan estimada i tan nostra.

Les Caramelles de Cervera 2016 han estat possible gràcies a tots i a totes vosaltres.

Visca les Caramelles de Cervera!