Menu

Mireia Besora

Dissabte 30 de gener,  de 17:00h a 19:15h

Mireia Besora:  Més i més idees per treballar amb els més petits

La Mireia Besora, amb una sòlida formació pedagògica i una llarga experiència amb els grups de petits, ens ajudarà a organitzar propostes didàctiques, endreçar repertoris per etapes, valorar arranjaments instrumentals adaptats els diferents nivells... En definitiva, a aconseguir que l’assaig amb els petits s’enriqueixi també de les noves i més innovadores propostes didàctiques i metodològiques.

 

Currículum

Titulada en Pedagogia per la Formació Musical Bàsica i General per l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), i en Grau Mitjà i Elemental en l'especialitat de piano pel Conservatori Professional de Música de Tarragona. Formada en el mètode Willems i en  pedagogia musical Orff-Schulwerk  i en direcció coral als cursos de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals).

Ha impartit tallers per nadons i fins a 3 anys a l'EMM Can Ponsic i a l'EMM Nou Barris de Barcelona, a l'EMM Pau Casals del Vendrell i a diferents biblioteques públiques de Barcelona. És formadora de formadors i ha impartit cursos per mestres a l’AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya), a l’EMM Pau Casals d’El Vendrell i a MEG (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) a Barcelona. Actualment dirigeix el Cor Infantil de Xamfrà a Barcelona i el Cor de Noies Divisi a Valls. És professora a l'EMM Can Ponsic i a Xamfrà Centre de Música i Escena a Barcelona. 

Más en esta categoría: « Clara del Ruste Josep Vila »
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3

Tienda On-line

Botiga on-line

Contacto

SCIC
Secretariat de Corals Infantils de Catalunya
933104721 - scic@scic.cat
Plaça Víctor Balaguer, 5, 3r. 08003- Barcelona
Horario: Lunes y miércoles de 16h a 20h.

En colaboración con:

Identificarse o Registrarse

¿Recordar contraseña? / ¿Recordar usuario?

Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3