Menu

Clara del Ruste

Dissabte 28 novembre de 17:00h a 19:15h

Clara del Ruste: Apunts d'escena pels directors corals     

En cada assaig treballem per afinar,  per fer música, viure-la i per fer de les veus un COR! Un cor que faci vibrar cada cançó escollida i tenint present que un dia o dies sereu escoltats, però com bé sabeu, també sereu mirats... Quan ens mostrem al públic hem d'afinar doncs també l'escena; des de que la trepitgem fins que marxem, els moviments dels nostres cantaires, l'actitud corporal, la nostra presència de directors a escena, la llum del moment, fer del "programa", del "repertori" un viatge que comuniqui també valors, imaginació, desitjos. Una cançó darrera una altra també pot esdevenir un guió expressiu. I el COR passa a esdevenir una experiència-aprenentatge més plurisensorial i creatiu que cal vetllar tot practicant.

Currículum

La Clara del Ruste és actriu, cantant, directora, professora, dramaturga i a més creadora infatigable.

La seva trajectòria professional en el món de teatre avarca temporades i gires amb les principals obres d’Els Joglars, Dagoll Dagom, el Cor del Gran Teatre del Liceu, la Factoria Mascaró, produccions de TV, Ràdio i un llarguíssim etcètera.

És a més professora de veu per a comunicadors i actors i  professora de Teatre i Expressió Corporal en diferents cursos arreu del país. Actualment exerceix de professora de llenguatge corporal per a músics i cantants al Conservatori de música de Sant Cugat del Vallès i de conferenciant per a les Aules Universitàries de la Gent Gran.

Más en esta categoría: « Veera Voima Mireia Besora »
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3

Tienda On-line

Botiga on-line

Contacto

SCIC
Secretariat de Corals Infantils de Catalunya
933104721 - scic@scic.cat
Plaça Víctor Balaguer, 5, 3r. 08003- Barcelona
Horario: Lunes y miércoles de 16h a 20h.

En colaboración con:

Identificarse o Registrarse

¿Recordar contraseña? / ¿Recordar usuario?

Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3