Menu

Veera Voima

 

dissabte 24 d’octubre de 17:00h a 19:15h

 

Veera Voima: La cançó i la veu des de la tradició finesa

El repertori finès ens ha portat sempre música i propostes fresques i interessants. Els colors, les veus, els silencis són suggestius i captivadors. La Veera Voima investiga des de fa anys el repertori tradicional, la polifonia i les danses, i aposta per noves maneres d'interpretació, incorporant el cos i la dansa com un nou element musical. Treballarem amb ella propostes sobre diferents cançons fineses i arranjaments de temes d'altres indrets, que ella ha proposat amb èxit en tallers i festivals europeus.

Currículum

Veera Voima és un reconeguda folklorista i professora de música finesa. Graduada a l’Acadèmia Sibelius coneix a fons els estils joigudest de Carèlia així com el repertori d’Íngria, amb trets especialment emocionants i característics.

El seu repertori com a cantant,  i les seves propostes didàctiques amb els cors infantils amb què treballa, es basen en el patrimoni finlandès antic, revisades però i actualitzades amb propostes rítmiques i coreogràfiques molt atractives. Elements com els cants dels Inuits, els jodels i altres tècniques vocals basades en la imitació dels sons propis de la natura formen part dels recursos més habituals dels seus concerts. 

Más en esta categoría: Clara del Ruste »
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3

Tienda On-line

Botiga on-line

Contacto

SCIC
Secretariat de Corals Infantils de Catalunya
933104721 - scic@scic.cat
Plaça Víctor Balaguer, 5, 3r. 08003- Barcelona
Horario: Lunes y miércoles de 16h a 20h.

En colaboración con:

Identificarse o Registrarse

¿Recordar contraseña? / ¿Recordar usuario?

Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3