Menu

Montserrat Meneses

Inicia els seus estudis musicals a l´Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell. Posteriorment estudia als Conservatoris de Tarragona, Badalona i Barcelona. Ha assistit a diversos cursos de direcció coral amb Manel Cabero, Josep Prats, Josep Vila, Mireia Barrera, Pierre Cao, Laszlo Heltay i Johan Duyck, entre d’altres.

Ha participat tant de formadora principal com d’assistent en diverses  edicions del Messies participatiu que organitza La Caixa.

Des de fa sis anys és la directora musical del Concert de Nadal per a la gent gran, organitzat per la Regidoria de qualitat de vida, igualtat i esports de l’ajuntament de Barcelona en col·laboració amb l’Auditori de Barcelona.

Ha sigut membre de l'equip de professors de la FCEC, ha impartit diversos cursos de direcció coral i de pedagogia i ha col·laborat en diverses edicions del “T’encantarà”, organitzat per l’Auditori de Barcelona.

Ha dirigit formacions corals com ara el Cor Joves Veus del Vendrell, del qual va ser fundadora, la Coral Genciana de Barcelona, el Cor Regina de Manlleu, el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell i el Cor de cambra de la Diputació de Girona, i ha combinat la direcció coral amb la tasca docent en diverses escoles i conservatoris de Catalunya.

Actualment dirigeix el Cor de Veus Blanques i el Cor de cambra femení Zongora de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell i el cor Allegro de Barcelona. Des del setembre del 2010 és la directora de l’Escola Municipal de Música Pau Casals. El curs 2013-14 col·labora com a directora musical en l’activitat Cantània, organitzada pel servei educatiu de l’Auditori.

Més en aquesta categoria: « Jaume Sala Marta Cordomí (veu) »
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3

Botiga On-line

Botiga on-line

Contacte

SCIC
Secretariat de Corals Infantils de Catalunya
933104721 - scic@scic.cat
Plaça Víctor Balaguer, 5, 3r. 08003- Barcelona
Horari: Dilluns i dimecres de 16h a 20h.

Amb el suport de:

Identificar-se o Registrar-se

Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3