INSCRIU LA TEVA CORAL!

Si vols conèixer millor el SCIC pots visitar aquests altres apartats de la web: qui som, història, què fem, les trobades.

 

Per què inscriure’s?

· La teva coral podrà participar als projectes i activitats que s’organitzen cada curs (concerts, trobades, enregistraments, intercanvis,…), de les quals trobaràs més informació en aquesta web. Aquí pots veure els projectes per al curs 2016-2017.

· Com a director et podràs formar a través dels cursos de direcció i jornades de treball amb preus reduïts. Aquí pots veure la informació de la 7a edició del curs de direcció.

· Estaràs en contacte directe amb altres directors i cors infantils, coneixent la seva tasca, les seves activitats, …

· Rebràs un repertori comú que inclou encàrrecs propis nous cada curs amb propostes per a tots els grups d’edat.

· Rebràs semestralment la revista La Circular amb articles sobre el cant coral infantil, entrevistes, monogràfics, partitures, … Tot pensat de cara als directors i corals que formen el SCIC.

· La teva coral tindrà coberta la Responsabilitat Civil tant per les activitats del SCIC com les pròpies de la coral.

· Faràs créixer una federació amb gairebé 50 anys d’història que aglutina més de 90 cors infantils dels Països Catalans.

 

Com inscriure’s?

· Envia un correu a scic@scic.cat i et farem arribar tota la informació.

· Cal pagar una quota anual en funció del nombre total de cantaires (Promoció 50/50: durant el curs 2016-2017, en motiu del 50è aniversari, si una coral del SCIC inspira una coral amiga a inscriure’s, ambdues pagaran el 50% de la quota respectiva!!)

Núm. cantaires Quota
1-14 100 €
15-29 200 €
30-44 240 €
45-59 280 €
60-89 310 €
90 o més 340 €