11è Curs de Direcció i 1r curs per a Pianistes acompanyants

Estigueu atents a les novetats en formació que us oferim aquest any!

11è CURS DE DIRECCIÓ DE CORS INFANTILS

Per a directors de cor, mestres de música, professors de cant coral i altres persones que vulguin adquirir recursos en el cant coral infantil.

Enguany, estrenem una programació amb itineraris perquè us pugueu especialitzar en la franja d’edat que més us interessi. Repertori, recursos per a l’assaig, didàctica, tècnica vocal i escalfaments, pràctiques amb cor pilot… Tot, enfocat a la franja d’edat que hagueu escollit.

A més, es treballarà la tècnica de gest pròpia de la direcció, que és bàsica com a eina per conduir un grup coral. Tant si no heu dirigit mai com si teniu anys d’experiència, us oferim un treball de tècnica adeqüat al vostre nivell.

1er CURS PER A PIANISTES ACOMPANYANTS DE COR

Una proposta per a pianistes i directors o directores es amb coneixements de piano que vulguin adquirir recursos per a l’assaig amb cor.

Dirigit pel Paul Perera, aquest curs vol omplir un buit de formació que hi ha en l’àmbit pianístic i aportar recursos per formar-se en aquesta sortida laboral que pot ser l’acompanyament de cors i donar eines als directors que no disposin de pianista a l’assaig.

 

Inscripcions a partir del 2 de novembre de 2020