CURS DE DIRECCIÓ D'ESTIU EN COL·LABORACIÓ AMB COREARTE

Una de les tasques més importants del SCIC és vetllar per la qualitat del treball dels seus cors, i una manera de fer-ho és potenciant una bona formació dels seus directors. És per això que ja fa 6 cursos que el SCIC organitza els seus propis cursos de direcció coral infantil a Barcelona.

Enguany, a més, col·laborem amb Corearte per oferir un curs de direcció d’estiu en el marc del seu festival junior a Barcelona. Serà una ocasió molt especial de conèixer tres directors de primer nivell i amb trajectòries ben diferents: Oriol Castanyer (Catalunya), Sanna Valvanne (Finlàndia) i Alberto Grau (Venezuela).

Aquest curs és especial pel fet que durant els matins els alumnes assistiran com a oients a les sessions de treball d’aquests directors amb els cantaires participants del festival. Una ocasió molt bona per aprendre, i que es complementarà amb sessions de direcció a la tarda (sense els cantaires).

A la pàgina web del festival hi trobareu tota la informació, clicant aquí.

Preu pels membres del SCIC: 50€ / En procés de reconeixement com a formació permanent pel Dept. d’Ensenyament. / 28-juny a l’1-juliol

També podeu participar al festival amb els vostres cantaires al matí!!!